2015. március 3., kedd

Prológus

Mindenki elcseszett a maga módján. Mindenkinek vannak titkai, bajai, problémái, amikről nem beszél. Legbelül mindenki retteg, ki önmagától, ki mástól és van ki a környezetétől. Mindenkinek vannak álmai, vágyai. Mindenki akar valamit, amit nem lenne szabad. Mindenki azt szeretné, ha valaki feltétel nélkül elfogadná és szeretné. Az emberek hisznek, szeretnek, reménykednek. És bár vannak, kik a sötétségbe burkolóznak, vagy bántják magukat, esetleg másokat, mégis mindenkiben meg van a fény. Ez tesz minket emberré, bűnösök vagyunk, elcseszettek, vannak hibáink, de mégis ugyanolyan emberek vagyunk. Senki nincs, aki rosszabb, vagy jobb lenne. Csak mi vagyunk. Emberek.
Nyolc különböző ember, nyolc különböző eset, mindegyikük adta már fel, mindnek vannak titkai. Közülük öten, a világhíres One Direction banda tagjai. Rajongók tízezrei gondolják őket tökéletesnek és úgy hiszik életük hibátlan. Ez közel nincs így.

9 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, ügyesek vagytok! *-*
    Várom a kövit :))
    Xx Niké Fox

    VálaszTörlés
  2. Folytassátok mindenképpen! :)

    VálaszTörlés
  3. Legjobb blog amit valaha olvastam..folytassátok..:)

    VálaszTörlés
  4. Nem csalódok az én két csodálatos, tehetséges barátomban! :) Minden kedves szót megérdemel a történetetek! Bármiben elakadtok csak szóljatok
    Puszi nektek <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ágiiiii<3 Köszönjük Szerelmünk!!! Annyira örülünk, hogy tetsziiik!!!<3 :')

      Törlés